Volkswagen Arena İstanbul

Volkswagen Arena İstanbul sahnesi, İstanbul’un Sarıyer ilçesinde yer alan ve birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapan mekandır. Sanatın birçok türü Volkswagen Arena sahnesinde sergilenir. Bu etkinlik türlerinden başlıca olanlarını birkaç maddede belirtmek mümkün.

  • Canlı konser ve performanslar
  • Kurumsal etkinlikler ve ödül töreni organizasyonları
  • Moda defileleri
  • Basketbol, boks gibi spor müsabakaları
  • Oyun turnuvaları

Volkswagen Arena İstanbul’u diğer sahnelerden ayıran en belirgin özelliği, Türkiye’nin en iyi ses akustiğine sahip olmasıdır. Bu sebeple elektronik müzik etkinlikleri için harika bir salon olduğunu belirtmekte fayda var.

‘Volkswagen Arena İstanbul kapasitesi ne?’ sıkça merak edilen konulardan biridir. Kapasite yapılacak olan etkinliğin türüne göre farklılık gösterir. Ortalama kapasitesi 4 ila 6 bin arasındadır. Elektronik müzik etkinliklerinde ideal kapasite 5 bin olarak kabul görür. Platform içerisinde 14 tane bar ve 1 adet pub bulunur. Ayrıca Avrupa standartlarında 9 adet WC yer alır. Buna ek olarak Volkswagen Arena’nın 1200 araçlık otopark kapasitesine sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

Kaynak: Volkswagen Arena (İstanbul)

Volkswagen Arena Etkinlik Takvimi

Volkswagen Arena etkinlik takvimi, özellikle elektronik müzik severler için önemlidir. Çünkü dünya genelinde büyük başarılara imza atmış DJ’lerin ilk durağı bu sahne oluyor. Gerek eşsiz ses akustiğe sahip olması gerekse büyük kapasitesi onu her zaman öncelikli kılıyor. Peki Volkswagen Arena etkinlik takviminde neler var? İşte detaylar…

  1. Boys Noize: Dünyanın en iyi DJ’lerinden biri olarak gösterilen Boys Noize 12 Mart gecesi müzikseverler ile buluşuyor. Etkinliğin biletleri Gezi Makinesi Ticket üzerinden satışa sunuldu.
  2. Hayko Cepkin: Türk rock sanatçısı Hayko Cepkin 4 Mart akşamı An Epic Symphony etkinliğinde sevenleriyle buluşuyor.
  3. Sagopa Kajmer: Türk rap dendiğinde herkesin zirveye koyduğu Sagopa Kajmer 26 Mart akşamı rap müzik severler ile harika bir geceye imza atmayı hedefliyor.

Volkswagen Arena İstanbul sahnesi etkinlikleri hakkında detaylara ulaşmak ve bilet satın almak için Gezi Makinesi Ticket sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Volkswagen Arena Geçmiş Etkinlikler

Volkswagen Arena yeni yılda da birbirinden özel etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Yeni yılın ilk ayında birçok etkinlik düzenleyerek ünlü isimlerin muhteşem performanslarını müzikseverler ile buluşturdu. 29 Ocak gecesi dünyaca ünlü elektronik müzik grubu The Blaze set kabinine geçerek binlerce kişiye unutulmaz anlar yaşattır.

Rock müzik sevenler için de Volkswagen Arena’da Ocak ayı oldukça renkli geçti. 27 Ocak’ta Altın Gün gurubu ve hemen bir gün sonra Duman gurubu sahne aldı. Etkinlikler kapalı gişe gerçekleşirken binlerce rock müzik sever sanatçıların sevilen şarkılarıyla yüksek enerjili bir gece geçirdi.

Ocak ayında özellikle müziğin karanlık lordu SNTS ve techno kraliçesi Paula Temple DJ kabininde b2b kapsamında buluştu. Elektronik müzik severlere yüksek ve sert ritimli parçalarıyla performans sergileyen bu ikilinin konserine iki binden fazla kişi katıldı.

Volkswagen Arena’ya Nasıl Gidilir?

Volkswagen Arena’ya nasıl gidilir sorusu buradaki etkinliğe bilet alanların sıkça arattığı konuların başında geliyor. Lokasyon olarak gayet iyi bir konumda bulunan Volkswagen Arena İstanbul’a ulaşım için 3 seçenek bulunuyor. Bunlardan ilki metro ile ulaşım. M2 Yenikapı – Hacıosman metro hattına bindikten sonra İTÜ Ayazağa durağında inerek Volkswagen Arena’ya yürüyerek ulaşılabilmektedir. Yürüyüş mesafesi ise yaklaşık 10 dakikadır.

Volkswagen Arena sahnesine otobüsle ulaşım da mevcut. Birçok İETT hattı bu bölgeyi kapsıyor. 41A, 41AT, 41C, 41E ve 41M otobüslerine binerek Maslak Kültür Merkezi durağında inildiği taktirde ulaşım sağlanabiliyor. Son olarak minibüs ile de gidebiliyorsunuz. Zincirlikuyu – Ayazağa minibüslerini tercih ederek UNIQ İstanbul’da indiğiniz taktirde kolaylıkla Volkswagen Arena’ya ulaşabilirsiniz.

Volkswagen Arena Bilet Al

Her ay birçok büyük etkinliğe ev sahipliği yapan Volkswagen Arena sahnesi bilet satış konusunda da oldukça kolay imkanlar tanıyor. Genellikle etkinlik biletlerini Biletix üzerinden satışa çıkaran bu platform, elektronik müzik ve techno müzik biletleri için Gezi Makinesi Ticket ile anlaşıyor. Elektronik müzik etkinlik bilet satın alma işlemi için gmticket.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. 12 Mart’ta gerçekleşecek olan Boys Noize etkinliğinin biletleri Gezi Makinesi Ticket sitesinde ön satışa sunuldu. Bu özel gecenin biletleri tükenmeden almanızı tavsiye ederiz.