Trance Müziğin Yükselen Yıldızı: TRYM

Trance müziğin son dönemdeki yükselen yıldızı TRYM, global düzeydeki turnelerine devam ediyor. Hard Trance ve Hard Dance türlerini ustalıkla harmanlayarak oluşturduğu setler, dünya genelinde müzik severlerin büyük beğenisini topluyor. 19 Şubat’ta İstanbul’da sahne alacak ünlü DJ hakkında merak edilen ve bilinmeyenleri bu yazımızda sizler için derledik. Yazının devamında ‘TRYM kimdir? TRYM konseri ne zaman? TRYM bilet nasıl alınır?’ gibi soruların yanıtlarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca TRYM bilet fiyatları hakkında da detaylı bilgiye yer verdik…

TRYM Kimdir?

TRYM, Fransa doğumlu bir müzisyendir. Henüz kariyerinin başında olmasına rağmen Hard Dance alanında farklı bir ekol yaratması sebebiyle genç yaşta Avrupa’da bir fenomen haline geldi. Dinleyenleri onun müziğini “TRYM’nin sahnesinde dans etmemek imkansız. Sanki müziğinin içerisinde bir tür ilahi tını var” olarak tanımlıyor.

Yakın dönemde ‘Color’ plak şirketini kurmasıyla birlikte elektronik müzik piyasasında adından sıkça söz ettirmeye başladı. Yaptığı remixlerin yanı sıra kendisine ait soundlardan oluşturduğu birçok seti bulunuyor. Özellikle sahne performanslarında sergilediği hızlı ve güçlü setleriyle kısa sürede bir fenomen haline geldi. Günümüzde Possession kulübünün baş tacı olarak nitelendiriliyor.

TRYM müziklerinin genel anatomisini voltajı yüksek alt yapı oluşturuyor. Sert vuruşları seven DJ bunu dans ritmine ustalıkla dönüştürebiliyor. Bu da bizlere başarısının tesadüf olmadığını gösteriyor. TRYM bu kendine has özgün tarzıyla elektronik müzik piyasasında uzun vadede adından sıkça söz ettirecek gibi…

TRYM Konseri Ne Zaman?

TRYM son dönemde başlattığı Avrupa turnesinde birçok ülkede performans sergilemeye devam ediyor. Turnenin Türkiye ayağının ne zaman olacağı ise uzun süredir merak konusu. ‘TRYM konseri ne zaman?’ sorusu, geçtiğimiz günlerde gmticket.com sitesinde yapılan açıklamanın ardından yanıt buldu. Ünlü DJ TRYM Şubat ayında İstanbul’da sahne alacak. İşte detaylar…

Blackmetal türündeki davulculuk geçmişinden dolayı Hard Dance ve Hard Trance müziği çok başarılı bir şekilde harmanlayan TRYM, dijital platformlarda yayınladı şarkılarıyla yüz binlerce kişinin beğenisini kazanmış durumda. Parlayan yıldızının ardından bir dizi konser programı oluşturan sanatçı Şubat ayında Türkiye’de olacak. 19 Şubat tarihinde RX sahnesinde gerçekleşecek olan bu etkinliğin sunumunu Label Project yapacak.

TRYM Bilet Nasıl Alınır?

Fransa çıkışlı DJ olan TRYM’nin İstanbul’da gerçekleştireceği konserin detayları şekillendi. 19 Şubat günü İstanbul’un en gözde sahnelerinden biri olan RX’te gerçekleşecek bu etkinliğin biletleri satışa sunuldu. Elektronik müzik tutkunlarının ise merak ettiği konuların başında ‘TRYM etkinliğine bilet nasıl alırım?’ sorunsalı geliyor.

Şubat ayında İstanbullu elektronik müzik severler için birçok etkinlik mevcut. Global ve yerel düzeydeki birçok fenomen isim İstanbul’daki birçok sahnede kabinin başına geçecek. Bunların arasında en çok ilgi duyulan gecelerden birisi de TRYM’nin sahne alacağı etkinlik olarak öne çıkıyor. Bu özel gecenin biletlerine gmticket.com sitesinden ulaşmak mümkün. Gezi Makinesi Ticket platformuna giderek TRYM konseri biletine kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Üstelik avantajlı bilet fiyatları ile 19 Şubat gecesi unutulmaz anlara tanıklık edebilirsiniz.

TRYM Bilet Fiyatları

RX sahnesinde 19 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan etkinlik, müzik severler tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Özellikle dans tınıları ve yüksek vuruşlu ritimlerden oluşan soundlarıyla dünyada adeta bir fenomen haline gelen TRYM’nin İstanbul’da sergileyeceği performans birçok kişi tarafından merak konusu olmuş durumda. Biletler haftalar öncesinden açılmasına rağmen büyük rağbet görmeye devam ediyor. Peki TRYM bilet fiyatları ne kadar? İşte cevabı…

Geçtiğimiz günlerde GMTicket sitesinde satışa sunulan TRYM biletleri için 2 farklı kategori seçeneği sunuldu. Bunlardan ilki Second Phase yani ‘İkinci Aşama’ iken bir diğeri de First Release Backstage türüdür. TRYM konseri için sunulan her iki kategorinin de bilet fiyatları şu şekilde belirlenmiştir:

  1. TRYM Second Phase Bilet Fiyatı : 210 Türk Lirası
  2. TRYM First Release Backstage Bilet Fiyatı : 360 Türk Lirası

Her iki kategorinden bileti almak için gmticket.com’u ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Loca ve bistro rezervasyonu yaptırmak isteyenler 0532 161 89 71 numaralı telefon ile iletişime geçebilir. Eğer 19 Şubat gecesi için bir planınız yoksa, usta DJ TRYM’nin RX kabininde olacağı etkinliği şiddetle tavsiye ediyoruz. Biletler tükenmeden gmticket.com’u ziyaret ediniz.