Sama 5 Kasım'da Volkswagen Arena'da!

Elektronik müziğin dünyaca ünlü isimleri İstanbul Volkswagen Arena sahnesinde buluşmaya devam ediyor. Yaz sezonu boyunca çok farklı DJ ve müzik türlerine tanıklık ettik burada. Fakat bu defa Batı kültüründen çıkıp Doğu kültürünün yetiştirdiği bir sanatçıyı canlı deneyimleme fırsatı bulacağız. Üstelik Filistin’den gelen özel bir isim. Jeton Presents sunumuyla Sama’ Abdulhadi 5 Kasım günü Volkswagen Arena kabinine geçecek. Doğu ile Batı müziğinin birbiriyle harmonisine tanıklık edeceğimiz bu gece hakkında detaylı yazı hazırladık. DJ Sama konseri ne zaman? Biletler nereden alınır? Ücreti ne kadar? İşte detaylar…

Pandemi sürecinde düzenlenemeyen festivaller, iptal olan etkinlikler müzik sevdalılarının bu aktivitelere karşı olan tutkusunu daha da arttı. 2022 yılında tamamen normal hayata dönülmesinin ardından ise tekrar dünyanın en prestijli festivalleri bir kez daha düzenlenmeye devam ediyor. Global çapta en bilinir festivallerin line up listesinde Sama Abdulhadi her zaman yer alıyor. Filistinli DJ, Coachella ve Awakenings gibi organizasyonlarda çalmaya başlayarak tekno kültüründe önemli bir konuma ulaştı. Şimdi Türkiye’deki ilk konserini vermeye hazırlanıyor. 5 kasım Sama konseri etkinliğinin detayları şu şekilde:

  • TARİH: 05 Kasım Cumartesi 2022, 18:00 - 05 Kasım Cumartesi 2022, 23:59
  • YER: İstanbul / Volkswagen Arena
  • ADRES: Huzur Mh., Maslak Ayazağa Cd. 4/A, 34396 Sarıyer/İstanbul
  • BİLET: Early Bird Backstage / 600 TL
  • RESİDENTS DJ: Ferhat Albayrak – Pına Tesla

“Boiler Room” eventlerinin yıldızı Sama Abdulhadi müziklerini canlı izlemek ister misiniz? Türkiye’deki ilk konserini gerçekleştirecek sanatçının etkinliğine ilgi hayli yoğun. 10 bini aşkın tekno müzik hayranı kitle gecede yerini alabilecek. Biletler satışta ve tükenmek üzere. Şimdi Sama konser biletleri hakkında bilgi derleyeceğiz.

5 Kasım Sama Konser Biletleri

Volkswagen Arena sonbahar etkinlikleri için kapısını DJ Sama Abdulhadi ile başlıyor. 5 Kasım Cumartesi günü kapılar saat 18:00’da açılacak ve eğlence gece 23:59’a kadar kesintisiz şekilde devam edecek. Kabine ilk olarak Pina Tesla çıkacak. Teknoda son dönemin popüler isimlerinden biri olan sanatçı kendine has özgün performansı ve özel müzikleriyle kitleleri yavaş yavaş geceye ısındıracak. Daha sonrasında ise gecenin organizatörlerinden ve ülkemizin en ünlü tekno müzik sanatçılarından Ferhat Albayrak müziklerine şahit olacağız. Kitlelerin ritmi yükseldiğinde ise Sama performansına tanıklık edeceğiz. Peki ama avantajlı biletlere nasıl ulaşabilir? diye merak edenler için Gezi Makinesi Ticket sayfasına davet ediyoruz. Early Bird Backstage kategorisi için 600 TL bilet satış fiyatı açıldı. Çok sınırlı sayıda kalan biletleri şimdiden alıp geceyi kaçırmamanız öneririz.

Soma Abdulhadi İstanbul konser bilet fiyatları 2022:

  • DJ Sama "Early Bird" – 250 TL
  • DJ Sama “Super Early Bird” – 200 TL
  • DJ Sama “Super Early Backstage” – 500 TL
  • DJ Sama “Early Bird Backstage” – 600 TL

DJ Sama Abdulhadi Kimdir?

DJ Sama Abdulhadi, Filistin çıkışlı bir tekno müzik sanatçısıdır. Ülkesinin günümüzdeki en büyük ve tek elektronik müzik performansları sergileyen kişisidir. Müziğe daha genç yaşta 3.000 Filistinlinin öldüğü bir katliam sırasında sokak ayaklanmalarında başladı. Daha 16 yaşındayken Beyrut ve Lübnan gibi gece kulüplerinde underground kültürünü sergiledi. Fakat onun global camiada yakaladığı başarı, ülkesinde siyasi sorunlar yaşamasına sebep oldu. Hatta müzik yaptığı için ülkesinde hapis cezası bile aldı. Ancak uluslararası toplumlarda başlatılan kampanyada 100.000’i aşkın imza toplanması üzerinde sanatçı özgürlüğüne kavuşmuş oldu.

Kariyerinin en parlak çıkışını “Boiler Room” eventlerinde videolarının milyonlarca izlenmesi oldu. Günümüzde artık en büyük festivallerin line up listelerinde yer alıyor. Sama, müziğe olan tutkusunu ve misyonunu “Filistin’in elektronik müzikte bilinirliliğini arttırmak” olarak ifade ediyor. Bunu da ciddi anlamda gerçekleştirdiğini belirtebiliriz. Eğer sanatçının müziklerini daha önce deneyimlemediyseniz kesinlikle “Boiler Room” performanslarını dinlemenizi öneririz. Doğu kültürünü tekno setlerine çok iyi harmanlıyor usta DJ. Ayrıca sahne performansı da gayet dikkat çekici ve enerji dolu.

Sama 5 Kasım’da İstanbul’da olacak. Etkinliğin Volkswagen Arena’da olacağını bir kez daha hatırlatalım. Özel bir tekno konseri için Sama etkinliğine davetlisiniz. Şimdiden keyifli ve eğlence dolu bir gece diliyoruz. İyi günler olsun.

İlginizi çekebilir: Boys Noize 12 Mart'ta Volkswagen Arena'da