Paula Temple B2B SNTS 15 Ocak Volkswagen Arena Performansı!

Techno uzmanı Paula Temple ve karanlık müziğin İtalyan lordu SNTS b2b eventi kapsamında 15 Ocak’ta harika bir etkinliğe imza attı. Volkswagen Arena’da gerçekleşen geceye İngiliz çıkışlı IMOGEN de eşlik etti. Müzik severlerin eşsiz bir deneyim yaşadığı geceye dair tüm detayları bu yazımızda sizler için derledik.

Paula Temple 15 yıldır müzik ile iç içe bir İngiliz kadın DJ’dir. Kendine özgü bir müzik rotasında ilerlemesi ve benzersiz sahne performansı sergilemesi ile müzik dünyasında ‘Kraliçe’ olarak adlandırılıyor. Yaptığı açıklamalarda sık sık noise türünden beslendiğini vurguluyor. Yüksek voltaja sahip olan bu müzik tarzı ile Paula Temple her geçen gün kariyer basamaklarını birer birer çıkmaya devam ediyor.

Techno’nun kraliçesi müzik kariyerinde büyük sıçramayı R&S Records etiketiyle çıkardığı ‘Colonized’ ve ‘Deathvox’ parçalarıyla yaptı. Ayrıca 2015 senesinde The Prodigy şarkılarına uyarladığı özgün mixler ile dünya genelinde büyük beğeniyi yakaladı. Paula Temple için kısaca noise techno müzik türünün öncüsü demek mümkün.

Kimliğini özel bir maske ile gizli tutan ve bu sebeple müzikte karanlığın lordu olarak ifade edilen SNTS, müziğinde de bu esrarengiz tarzı gösteriyor. Pelerini, maskesi, lensleri ve performansı sırasında dinleyicilerin nabzını tutan bakışları ile müzik severler tarafından çok beğeniliyor. Ayrıca onun için tam bir İstanbul aşığı demek mümkün. 2020 yılında RX sahnesinde verdiği konserin ardından ‘bu şehir bana ilham veriyor’ açıklaması da bunu kanıtlar nitelikte. DJ SNTS, müziğinde sert ve hızlı ritimleri seviyor. Tarzındaki gizemli havada mistik tınılar olarak müziğine fazlasıyla yansıyor.

Techno’nun kraliçesi Paula Temple ve müziğin İtalyan lordu SNTS geçtiğimiz 15 Ocak gecesi b2b kapsamında İstanbullu elektronik müzik severler ile buluştu. Volkswagen Arena kabinini ele geçiren bu ikili inanılmaz bir geceye imza attı. Peki Paula Temple b2b SNTS eventinde neler yaşandı. Yazının devamında geceye dair tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Paula Temple B2B SNTS Eventi

Volkwagen Arena, birbirinden büyük etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Kış aylarının başlamasından ardından yerel elektronik müzik DJ’lerinin yanı sıra global başarıya imza atmış birçok yabancı DJ Volkswagen Arena’da sahne alıyor. Ocak ayında en çok dikkat çeken etkinlik ise Paula Temple b2b SNTS event oldu. Müziğin karanlık lordu ile techno kraliçesinin bir araya geldiği bu özel gecede etkinliğe katılan dinleyiciler unutulmaz anlar yaşadı.

Paula Temple b2b SNTS eventi Volkswagen Arena sahnesini adeta yıkıp geçti dersek yanılmış olmayız. GMTİCKET önderliğinde düzenlenen geceye 2000 kişi katıldı. Biletlerin tamamı etkinlikten günler önce zaten tükenmişti. 15 Ocak gecesi techno müzik seven İstanbullular Paula Temple b2b SNTS etkinliğine yoğun ilgi gösterdi. Sert ve hızlı vuruş soundlarıyla techno severler için tam anlamıyla bir resital sunan Paula Temple ve SNTS ikilisine, özel ışık ve sahne şovlarıyla Label Project eşlik etti. Böylece unutulmaz bir elektronik müzik ziyafeti ortaya çıktı.

Back to back yani b2b etkinlikleri her zaman için elektronik müzik severlerin ilgisini çekmiştir. Bu tarzda birçok DJ İstanbul sahnelerinde performanslarını sergilerken biletleri de daima gmticket.com sitesinden satışa sunulmuştur. Fakat 15 Ocak Volkswagen Arena sahnesinde özel bir etkinlik gerçekleşti. Paula Temple ve SNTS zaten bireysel olarak yoğun kitlelere müzik yapan isimler. Bir de aynı kabinde buluşmalarıyla techno ziyafeti kaçınılmaz oldu.

Bu ikili daha önce 2020 senesinde RX sahnesinde de bir araya gelmiş, katılımcılara techno müziğin sert vuruşlarıyla zihinlere kazınan bir gece sunmuşlardı. O geceye de tıpkı 15 Ocak 2022’de olduğu gibi büyük ilgi vardı. Fakat aradan geçen 2 sene içerisinde bu iki DJ bireysel müzik kariyerlerinde daha da büyüdüler ve Volkswagen Arena’daki konserin kapalı gişe gerçekleşmesi kaçınılmaz oldu.

Gezi Makinesi Ticket Etkinlikleri

Gezi Makinesi Ticket, yani gmticket.com platformu Türkiye genelinde elektronik müzik türüne katkılarda bulunmaya devam ediyor. Birçok ünlü DJ’in müzikseverler ile buluşmasını sağlayan Gezi Makinesi Ticket, düzenlediği organizasyonların biletlerini de kendi web sitesi üzerinden atışa çıkarıyor. Eğer siz de elektronik müzik etkinlikleri ve İstanbul techno müzik etkinlikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca İstanbul elektronik müzik etkinlik biletleri satın alabilirsiniz.