Nico Moreno 6 Ağustos'ta Maximum Uniq Box'ta

İstanbul Uniq Box sahnesinde dünyanın en önemli elektronik müzik sanatçıları canlı performans sergilemeye devam ediyor. Yaz etkinlik takvimi burada dolu dolu geçti. Son örneklerinden birisi de Nico Moreno oldu. Nico Moreno 6 Ağustos’ta Maximum Uniq Box’ta kabine geçti. 4 bine yakım hard techno sever kabin altında buluşarak müziğin bu sert ve asi çocuğunu canlı bir şekilde dinledi. Özel ışık şovları ile de gecenin ritmi oldukça yükseldi.

Maximum Uniq Box mekanı, İstanbul’da en seçkin ve prestijli elektronik müzik etkiliklerinin düzenlendiği bir yer. Dünyanın en iyileri sıklıkla burada canlı müzik performanslarını sergiliyor. 6 Ağustos’ta da kabine Nico Moreno geçti. Son yılların hard techno türünde büyük bir yükselişi devam eden sanatçı İstanbul’daki ilk konserinde 4 binden fazla müzik tutkununa akılda kalacak bir gece yaşattı.

Gecenin diğer sürprizlerinden birisi de Hollandalı DJ Dyen oldu. 2017 senesinden günümüze kadar durdurulması mümkün olmayan bir yükselişte ve bunu gün geçtikçe de katlayarak devam ettiriyor. Techno türünde canlı olarak kesinlikle dinlemek isteyeceğiniz bir isim. 6 Ağustos gecesi Dyen de ritmin yükselmesine büyük katkıda bulundu.

Diğer yandan geceye damga vuran isimlerden birisi de Laren oldu. Ülkemizin hard techno alanında mekanları titreten ve hafızalara kazıyan performansları ile büyük kitlelere hitap eden Laren, bu başarısını bir kez daha 6 Ağustos gecesi Maximum Uniq Box sahnesinde gerçekleştirdi. Sert vuruşlardan oluşan tarzı ile ciddi oranda pisti titretti demek mümkün. Kesinlikle övgüye değer bir performans sundu İstanbullulara.

Nico Moreno Etkinliği Ne Zaman?

6 Ağustos Nico Moreno etkinliğini geride bıraktık. Katılanlar kadar katılma fırsatını bulamayan müzik tutkunları da aynı soruyu soruyor: “Sıradaki Nico Moreno etkinliği ne zaman?” Sanatçı konser bitiminde gördüğü sevgiden büyük mutluluk duyduğunu açıkladı bizlere. Bizler de bu soruyu sizler için sorduk. Aldığımız yanıt en kısa zamanda yeniden buluşmayı istediğine yönelik oldu.

2023 yılında şüphesiz ülkemizde çok sayıda elektronik müzik sanatçısını ağırlayacağız. Dünyanın en iyileri yine GMTicket aracılığıyla İstanbullu müzik severler ile buluşacak. Bunların içinde kesinlikle Nico Moreno da olacaktır. 2023 kış ya da yaz sezonunda yeniden ülkemize geldiğinde ilk olarak bizler duyuracağız. Yine aynı şekilde bilet satışları da sitemiz üzerinden yapılacak.

DJ Nico Moreno Kimdir?

Nico Moreno Fransa doğumlu bir DJ performans sanatçısıdır. Kendisi için müzik hayatının başından günümüze kadar eleştirmenler ‘rave canavarı’ unvanını veriyor. Özellikle canlı performanslarındaki sert soundları onun hayran kitlesini her geçen gün katlamış durumda. Yeni nesil hard techno kültürünün yükselen yıldızı olarak gösterilirken yakın gelecekte de bu alanda büyük işler yapması ön görülüyor. Şu ana kadar çıkardığı track’lerden bazıları şunlardır…

Nico Moreno şarkıları listesi:

  • Nico Moreno - Purple Widow
  • Nico Moreno - Your Bad Company
  • Nico Moreno - Listen To My Acid
  • Nico Moreno - Because I'm Drunk Babe
  • Nico Moreno - Beyond the Limits
  • Nico Moreno - Don't Call Your Dad
  • Nico Moreno - My Black rave
  • Nico Moreno - Escale En Enfer

DJ Nico Moreno Biletleri

İlk defa ülkemize 6 Ağustos günü gelen Nico Moreno, kapalı gişe bir performans yaşattı. İlgi öylesine yoğundu ki GMTicket sitesinde satışa çıkan biletler çok kısa sürede tükendi. Şimdi gözler sıradaki etkinliğinde. Hard techno müzik tutkunları bir daha onu canlı deneyimlemek için sabırsızlanıyor. Peki Nico Moreno biletleri nerede satılır? İşte cevabı…

2023 yılında gerçekleşmesi muhtemel Moreno konser biletleri her zaman olduğu gibi Gezi Makinesi Ticket sitesinde satışa sunulacak. Farklı kategorilerde açılacak olan biletler en uygun fiyatlara listelenecek. Bizi takipte kalarak bu etkinlikte biletler tükenmeden hemen yerinizi alabilirsiniz.

Sadece DJ Nico değil, 2023 yılında yüzlerce farklı elektronik müzik gecesinin de biletleri GMTicket sitesi üzerinden satışa sunulacak. Alanında usta, dünyada rüştünü ispatlamış DJ’leri canlı ve yakından deneyimlemek istiyorsanız bizleri takip etmeyi unutmayın. Sitemizdeki etkinlikler sürekli olarak güncelleniyor. Sizlere şimdiden eğlence dolu sağlık dolu bir 2023 sezon dönemi diliyoruz.

İlginizi çekebilir: Boys Noize 12 Mart'ta Volkswagen Arena'da