Maceo Plex 7 Ekim'de Volkswagen Arena'da!

Elektronik müzik dünyasında büyüleyici isimler çıkıyor son yıllarda. Maceo Plex de bu isimlerden birisi. 1993 senesinde müzik kariyerine start veren Maceo Plex, house müzik ile fütüristik soundları birbirine harmanlamasıyla büyüleyici parçalar ve setler ortaya çıkarıyor. Çıktığı dünya turnesinin sıradaki ayaklarından birisi de Türkiye. Maceo Plex 7 Ekim’de Volkswagen Arena’da! Bu özel gecede bizleri neler bekliyor? Bilet fiyatları ne kadar? Başka kimler canlı performans sergileyecek? Hepsi ve daha fazlası yazımızın geri kalan kısmında detaylandırıldı. Sonuna kadar okumanızı öneririz.

İstanbul, sonbahar dönemine girdiğimiz şu günlerde elektronik müziğe doyacağı bir etkinlik takvimine hazırlanıyor. 9 Eylül’de gerçekleşen DJ Fisher konserinin ardından gözler 7 Ekim’de yaşanacak canlı Maceo Plex performansında. Şimdiden biletler yoğun ilgi görüyor. Bu geceyi özel kılan ve mutlaka katılınması gereken unsurlar var. İşte detaylar…

Maceo Plex Volkswagen Arena Konseri 2022

Elektronik müzikte kimi sanatçılar taklit soundlarıyla popülerliği yakalarken kimi özel isimler de taklit edilen yeteneklere sahiptir. Maceo Plex kendi tarzını çoktan yakalamış, özgün single üretimi yapabilecek yetenekte ve enerjisi çok yüksek bir sahne performansına sahip sanatçıdır. Gittiği her ülkede çıktığı her sahnede binleri arkasında sürüklemeyi başarabiliyor. Bu defa da Maceo Plex Volkswagen Arena konserine hazırlanıyor. 2022 yılının kapanış konserlerinden biri olan bu gecede House ve Techno janranlarının bir araya gelmesine tanıklık edeceksiniz.

Bazı elektronik müzik geceleri uzun yıllar unutulmayacak şekilde hafızalara kazınır. İstanbul’daki Maceo Plex konseri için de müzik otoriterleri bu görüşte hem fikir. Çünkü dünyanın hangi ülkesinde canlı sahne performansı sergilese, ardından mutlaka izler bırakan bir isim. Gece hakkında sizleri aydınlatmak için genel bilgiler sunalım.

Maceo Plex İstanbul konseri hakkında:

  • Konser 7 Ekim Cuma saat 19:00’da başlayacak.
  • Volkswagen Arena sahnesinde gerçekleşecek.
  •  AVNU ve Sezer Uysal geceye müzikleriyle katkıda bulunacak.
  • 18 yaş sınırı var.
  • Biletler GMTicket.com sitesinde satışta.

Maceo Plex etkinliğine farklı elektronik müzik sanatçıları da eşlik edecek. AVNU bu isimlerden ilki. Techno türünde çok ileri seviyede bir DJ. Ayrıca Sezer Uysal da gecenin kabinine geçecek ve eşsiz bir performans sergileyecek katılımcılara. Genel hatlarıyla bakıldığında 7 Ekim gecesi Volkswagen Arena sahnesinde İstanbullu elektronik müzik severleri tam anlamıyla bir müzik ziyafeti bekliyor.

Maceo Plex İstanbul Etkinlik Bileti

Gecede neler yaşanacağı kadar biletlerin fiyatları ve nereden satın alınacağı da büyük merak konusu. 2022 Maceo Plex konser biletleri satışa çıktı. GMTicket bu özel gecenin biletlerinin satıldığı tek yer olarak öne çıkıyor. Gezi Makinesi Ticket platformu üzerinden iki ayrı kategoride bilet satın alabiliyorsunuz. Fiyatlarına göz atalım.

Maceo Plex etkinlik bilet fiyatı:

  • Early Bird Standard Tickets – 390 TL
  • First Phase Backstage Tickets – 1,500 TL

2 kategoriden dilediğinizi satın alabilirsiniz. Yoğun bir ilginin olduğunu hemen not düşelim. Katılımın ortalama 5 bine yakın olması bekleniyor. Müziğin dışında harika dans, sahne ve ışık şovları da düzenlenecek. Dolu dolu bir elektronik müzik gecesi olacak kısaca. Yerinizi şimdiden ayırtın, tükenen bilet sorunsalından etkilenmeyin.

DJ Maceo Plex Kimdir?

Maceo Plex 2099 yılından itibaren yavaş yavaş müzik piyasasında isminden söz ettirmeye başladı. İlk single parçası olan ‘Clubs’ ile houe ve techno müziğe farklı bir boyut kazandırdı. Bu parçası kısa sürede listelerde yerini almayı başardı. Tarihler 2013 senesine geldiğinde sanatçı artık ustalık eserlerini ortaya çıkararak adeta ‘Artık ben de buradayım’ dedi bizlere. O sene ’Space Junk’, ‘Going Back’, ‘Blade Runner’, ‘Lonely Tribe’ parçaları dünya listelerinde büyük başarıya ulaştı. Daha çok technonun karanlık tarafına odaklanıyor sanatçı. Fütüristik tarzıyla da bu karanlık içerisinde bir ışık huzmesi oluşturuyor. Sevenlerinin ondaki sevdikleri nokta da belki de budur.

2022 yılına veda etmeye hazırlandığımız bu sonbahar aylarında kesinlikle Maceo Plex etkinliğine katılmalısınız. İstanbul’un kalbi 7 Ekim Cuma gecesi Volkswagen Arena sahnesinde atacak. Biletler tükenmeden hemen alın. Uygun fiyatlı bilet satışı için GMTicket sitemize göz atın. Uzun süre etkisinden çıkamayacağınız bu özel gecede görüşmek dileğiyle. Müzikle kalın, mutlu kalın.

İlginizi çekebilir: Boris Brejcha 17 Eylül'de Küçükçiftlik Park'ta!