DJ LİLLY PALMER

Alman çıkışlı DJ Lilly Palmer, dünya genelinde birçok ülkede sergilediği sahne performanslarıyla geniş kitlelere hitap ediyor. Sadece Almanya’nın değil aynı zamanda uluslararası düzeyde büyüyen bir DJ olarak öne çıkıyor. Almanya’da doğan Lilly Palmer geçtiğimiz günlerde 30. yaş gününü kutladı. Yolu ülkemizdeki DJ kabinlerinden de geçen Lilly Palmer kimdir? Lilly Palmer geçmiş etkinlikleri nelerdir? Lilly Palmer biletleri nereden alınır? Tüm bu soruların yanıtına yazının devamında ulaşabilirsiniz…

Lilly Palmer kimdir, sorusunun yanıtı elektronik müzik severler tarafından sıkça merak konusu. Ünlü DJ Almanya’da ailesiyle birlikte büyüdü. Günümüzde Almanya’da yaşamaya devam ediyor. Sosyal medyayı çok aktif kullandığı için Facebook ve Instagram gibi platformlarda büyük takipçi kitlelerine ulaştı. Müzik kariyerinin yanında profesyonel olarak futbol ile de ilgileniyor olması, onu farklı bir yere taşıyor. İşte Lilly Palmer hakkında kısa bilgiler…

  • Lilly Palmer evcil hayvanları çok seviyor. Özellikle kedilerin aşığı.
  • Hobilerinin arasında seyahat, şarkı söyleme ve futbol oynama bulunuyor.
  • Bekar bir kadın. İlişkisi olduğuna dair söylentiler olsa da kız arkadaşının ismi ya da varlığı henüz bilinmiyor.

Müzik türü olarak çeşitliliği seven sanatçı, özellikle deep house, tech house ve techno müzik türlerine odaklanıyor. Soundlarında bu kültürleri sık sık duymak mümkün. Şimdi de sizlere 1.80 boyunda ve atletik yapıya sahip Alman DJ Lilly Palmer etkinlikleri hakkında detaylı bilgi paylaşacağız.

Lilly Palmer Geçmiş Etkinlikler

Yüksek enerjisi ve sahne performanslarında yarattığı vibe ile dinleyicilere unutulmaz vakitler yaşatan Lilly Palmer, dünyada genelinde birçok ülkede turne düzenledi. Bu turnelerin duraklarından birisi de Türkiye oldu. Geçtiğimiz yıl 29 Ekim gecesi Kalt İzmir kabinini ele geçiren Alman DJ, İzmirlileri büyülü bir müzik yolculuğuna çıkardı. Bu özel gecede Alman DJ’ye Monkey Project eşlik etti. Ayrıca kabine geçen Nautic, progressive soundlarıyla geceye damgasını vurdu.

Müzik ile kurduğu duygusal bağı seyircilerine çok iyi yansıtıyor. Bu da onu elektronik müzik piyasasında eşsiz kılıyor. 29 Ekim tarihinde İzmir’de yaptığı sahne performansıyla bunu bir kez daha gösterdi. Kalt İzmir sahnesinde gerçekleşen etkinliğin biletleri GMTicket sitemizden satışa sunulmuştu. İzmir elektronik müzik etkinlik biletleri her zaman için GMTicket sitemizden satın alabilirsiniz.

2015 yılından beri müzik yolculuğundan basamakları hızlı tırmanan Lilly Palmer, 2021 yılında İstanbullu elektronik müzik tutkunlarıyla buluşmuştu. Sumaland sahnesinde gerçekleşen gecede Label Project sunumunu gerçekleştirdi. İstanbullu elektronik müzik severlerden tam not alan Alam DJ’in bir kez daha Türkiye’ye ne zaman geleceği şimdiden merak konusu.

Lilly Palmer Biletleri

Tech house ve techno müziğin prensesi konumunda olan Lilly Palmer, bilindiği üzere daha önce 2 defa ülkemizde sahne aldı. Bunların ilki 29 Ekim tarihinde Kalt İzmir sahnesinde iken diğeri de 21 Ağustos’ta Sumaland’da gerçekleşti. Her iki etkinliğin de bilet satışı GMTicket tarafından yapıldı. Etkinlik tarihinden çok önce biletlerin tükenmiş olması Alman sanatçının ülkemizde ne kadar sevildiğinin bir göstergesiydi. Peki sıradaki Lill Palmer etkinliği ne zaman? İşte detaylar…

Lilly Palmer’ın ülkemizde yeni bir etkinliği ne zaman gerçekleştireceği merak konusu. Ancak şu an için bu konuda herhangi bir duyuru yapılmadı. Sanatçının güncel etkinlik takvimine ulaşmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, olası bir Türkiye etkinliğinden haberdar olabilirsiniz.

İzmir Elektronik Müzik Biletleri

İzmir, ülkemizde elektronik müziğin İstanbul’dan sonraki merkezi konumuna sahip. Son yıllarda açılan birbirinden güzel sahneler her yıl onlarca uluslararası ve yerel elektronik müzik sanatçısını ağırlıyor. Şehirde Kalt İzmir öne çıkıyor. Elektronik müzik türünü benimseyen bu sahneye en son techno ustası Alman DJ Lilly Palmer gelmişti. Gecenin biletleri Gezi Makinesi Ticket sitesinden gerçekleştirilmişti.

İzmir elektronik müzik biletleri dendiğinde akla her zaman GMTicket platformu gelir. Zira GMTicket şehrin en seçkin elektronik müzik performanslarını sizler için seçer ve uygun fiyatlarla ulaşmanızı sağlar. İzmir house müzik biletleri, techno biletleri ve elektronik müzik biletleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Siz de haftanın tüm yorgunluğunu kaliteli soundlar ile üzerinizden atmak, eğlenceyle ruhunuzu tazelemek istemez misiniz? Sitemiz üzerinden İzmir elektronik müzik etkinlikleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir, en iyi performanslara ulaşabilirsiniz.