Kavinsky 29 Temmuz'da Klein Phönix Park'ta

2022 yaz sezonunda elektronik müzik etkinlikleri İstanbul’da dolu dolu geçti. Dünyanın popüler DJ’leri, en güzel performanslarını canlı olarak sergiledi. Işık ve sahne şovlarıyla da renklenen bu geceler içinde şüphesiz Kavinsky performansı en çok akıllara kazınanlardan. 29 Temmuz gece Klein Phönix Park sahnesinde eşsiz ve unutulması zor bir müzik gecesi yaşandı. Geceye dair öne çıkanlara gelin birlikte göz atalım.

DJ Kavinsk 29 Temmuz’da Klein Phönix Park’ta sahne aldı. Dünya müzik otoriterleri onun için elektro-retro müziğin dâhisi diyor. Kesinlikle bunu İstanbullulara kanıtlamış oldu. Dinamik, enerji dolu ve insanı ritmine uyduran performansıyla dans dolu bir gece geride kaldı. Etkinliğe 3 binin üzerinde elektronik müzik sever geldi. Biletlerin kısa sürede tükenmiş olması da bu ilgiyi baştan bizlere göstermişti.

Klein Phönix Park sahnesinin eşsiz atmosferine de değinmek gerekli. Çünkü burada müziğin her hali güzel ve yaşamaya değer. Geniş alanı, harika atmosferi ve üst düzey performans gösteren ses sistemleriyle İstanbul’da elektronik müziğin en önemli adreslerinden biri. Hatta kalbi de demek mümkün. Ayrıca geceyi Label Project ve FG Radio Present iş birliği gerçekleştirdi. Bilet satışları ise GMTicket yani Gezi Makinesi Ticket sitemiz üzerinden oluşturuldu. 18 yaş katılım sınırlaması uygulandı. Bilet fiyatları ise GMTicket fırsatları ile kampanyalı bir şekilde satıldı.

Kavinsky Sıradaki Türkiye Etkinliği Ne Zaman?

Müziğinde 80’lerin synthlerini sıkça kullanan ve hayranları tarafından beğeni karşılanan Kavinsky gerçek adıyla Vincent Belorgey 29 Temmuz gecesi Klein Phönix Park sahnesini sallamıştı. Usta DJ yeni ve eski setleri ile geceye katılan 3 binin üzerindeki müzik tutkununa lezzetli bir elektronik müzik süreci yaşattı. Şimdiden sıradaki Kavinsky İstanbul konseri ne zaman? sorusu soruluyor. Bizler de sanatçıya bunu sorduk. Usta DJ gördüğü bu ilgi karşısında büyülendiğini ve en kısa zamanda mutlaka yeniden Türkiye’de sahne almaktan mutluluk duyacağını belirtti.

GMTicket Türkiye’deki en prestijli elektronik müzik etkinliklerinin ve festivallerinin resmi bilet satış platformu. Aynı zamanda Boris Brejcha gibi dünyanın en iyi DJ’lerini de ülkemiz müzik severleriyle buluşturan bir marka. Sıradaki Kavinsky etkinliği hakkında ilk bilgileri sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. 2023 sezonu içerisinde sanatçının gelmesi halinde bilgiler ve bilet satışı buradan duyurulacak. Muhakkak sitemizi favorileriniz arasına almayı unutmayınız.

DJ Kavinsky Kimdir?

DJ Kavinsky Fransız çıkışlı bir sanatçıdır. Dünya genelindeki çoğu prestijli listeler tarafından elektronik müziğin en iyileri arasında gösteriliyor. İlk başarılı çıkışını 2006 yılında ‘Teddy Boy’ ile gerçekleştirdi. Bir sene sonraki ‘1986’ isimli single’ı ile de artık adeta piyasadaki ismini perçinledi diyebiliriz. Devamındaki kariyerinde çok sayıda video oyunu için müzik üretti Kavinsky. Bunların arasında en popüleri ise ‘Night Call’ oldu.

Müzikteki farklı tarzı ile dikkatleri kısa sürede üzerine çeken DK Kavinsky, Daft Punk, The Rapture ve Sebastian gibi dünya yıldızlarıyla aynı tur ve festival programları ile birlikte olmaya başladı. Dünya turneleri sırasında ise 2 defa Türkiye’de sahne aldı. Bu iki etkinliğe de ilgi oldukça yoğundu. Son olarak bunu 29 Temmuz’daki Klein Phönix Park gecesinde çok net gördük.

Tarihler 2011 senesine geldiğinde Fransız DJ için bir dönüm noktası yaşandı. Kendi imzasıyla çıkardığı ‘Nightcall EP’ isimli albümü ile artık efsane konumuna erişti. Artık günümüzde retro-elektro müzik türü denildiğinde zirvede isimleri sayılan DJ’ler arasında yer alıyor. Çıkardığı her parçayla da kitlelerini genişletmeye devam ediyor.

Kavinsky Etkinlik Biletleri

Son olarak Kavinsky etkinlik biletleri hakkında bilgi sunacağız. Geçtiğimiz 29 Temmuz event’ının biletleri GMTicket platformunda resmi olarak satıldı. Uygun fiyatlı seçenekleriyle kısa sürede biletler tükendi. Gelecekte de gerçekleşecek olan DJ Kavinsky konserlerinin de bilet satışı yine GMTicket sayfasından yapılacak. Takipte kalırsanız, bu konserden ilk siz haberdar olursunuz.

İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere ülkede en prestijli elektronik müzik etkinliklerinin bilet satışı GMTicklet platformunda gerçekleşiyor. Techno, house, trance ve çok daha fazla müzik türündeki en usta DJ’leri yakından deneyimlemek, performanslarını canlı olarak izlemek istiyorsanız bizleri takipte kalın. İyi günler diliyoruz.

İlginizi çekebilir: Boris Brejcha 17 Eylül'de Küçükçiftlik Park'ta!