Josh Gigante Etkinliği Klein Phönix'te Nasıl Geçti?

Ömrünün çok büyük kısmını Londra ve İbiza mekanlarında müzik üreterek geçiren duayen isim Josh Gigante, 2022 yılının son event’larından birini Türkiye’de gerçekleştirdi. İstanbulluları özel hissettiren bu gece Klein Phönix sahnesinde faal buldu. Yer altı sahnelerde yetişen DJ, teknoda daha çok House soundlarını bizlere yaşattı. Şimdi etkinlikten arda kalanlar, geceye katılamayanlar tarafından merak ediliyor. GMTicket platformu olarak sizlere 26 Kasım 2022 konserinde öne çıkan detaylar, çalınan tekliler ve DJ Josh Gigante performansına dair notlar paylaşacağız.

DJ Josh Gigante, dinamik tekno janrının son dönemde yükselen isimleri arasında. Üst düzey sahnelerde ve kalabalık festivallerin kabininde onu sık görmeye başladık. Kasım ayında ilk İstanbul konserine çıktı. Klein Entertainment ailesinin İstanbullulara armağanı Phönix sahnesinde 2500 kişilik alanın hınca hınç dolması, performansın beklenenden uzun sürmesi, gecenin ardında müziğe ve dansa doymuş katılımcılar gibi detaylar gösteriyor ki Josh Gigante muazzam bir event’ı geride bıraktı. Detaylara geçelim…

Josh Gigante Klein Phönix Etkinliği Detayları

Klein Entertainment ailesinin en güzel elektronik müzik konseptli mekanlarından olan Klein Phönix, yıl boyu İstanbullu tekno tutkunlarına hak ettikleri kaliteli müziği taşımaya aralıksız devam ediyor. Josh Gigante etkinliği 1 ay önceden 2500 bilet ile satışa çıktı. Birkaç hafta içerisinde biletlerin tamamen tükenmesi, etkinliğe olan ilgiyi gösterir nitelikteydi. 26 Kasım Cumartesi gecesi saatler 21:30’ı gösterdiğinde, Londra’nın yer altı pistlerinden gelen ünlü DJ Josh Gigante, kabinde binleri müziğiyle selamladı.

Mekan Bilgisi: Klein Phönix Sahnesi

Josh Gigante konserinin açılışı, People Like Us'ın Batıkan Abız ve Yiğit Karakaş'ı ile Triart'ın performanslarıyla gerçekleşti. İkilinin müziği ve dinamik yapısı gecenin ritmini bir seviyeye kadar çıkarmıştı. Josh Gigante’nin kabini ele geçirmesinin ardından limitler zorlandı, nabızlar dansa ve müziğe attı diyebiliriz. Ünlü DJ, Solomun'un "Diynamic" plak şirketindn yayımladığıi ilk albümü "Attention Seeker" içinden birçok parçaya set içerisinde yer verdi. Aynı zamanda güncel miks ve teklilerini de 2 saatlik etkinlik içerisinde deneyimleme fırsatı bulduk.

Phönix kulübünün temel özellikleri arasında sadece kaliteli sound ve ses sitemleri yok. Burada muazzam bir ışık performansları uygulanan teknolojiler bulunuyor. Kaliteli tekno müzik, harika dans şovları ve özel ışık gösterileri bir araya geldiğinde fark yaratan deneyimleri yaşamak kaçınılmaz oluyor. İşte26 Kasım Cumartesi Josh Gigante gecesinde de tam olarak yaşanan şey bu idi. 25 yaşındaki bu genç yetenek, melodic house tekno türünde beklentilerin üzerine çıkarak katılımcılarda aynı hissiyatı uyandırdı: Muazzam!

Şimdi gözler 2023 yılının Josh Gigante etkinliğinde. Geceye gelenler yeniden bu deneyimi yaşamak, katılamayanlar ise yeni bir Josh Gigante event’ını kaçırmamak için 2023 etkinlik takviminin açıklanmasını bekliyor. Henüz organizatörler tarafından net bir veri paylaşılmadı. Gelişmelerin gelmesi halinde Gezi Makinesi Ticket üzerinden bulabilirsiniz.

Josh Gigante Kimdir?

İngiliz çıkışlı tekno müzik üreticisi Josh Gigante, 1996 doğumludur. Henüz kariyerinin çok başında olmasına rağmen bulunduğu konuma Londra ve İbiza yer altı kulüplerinin kabinlerinden gelmiştir. Bu da ona elektronik müzik dünyasında hayli deneyim ve tecrübe kattı şüphesiz. Geçtiğimiz yıl “Unity” derleme albüm serisinde Mooglie ile ortak çalışması “Voicemail” tekno tutkunlarının dikkatini üzerine çekti. Çok sayıda ülkenin bulunduğu bir dünya turnesi serisine devam ederken, 25 ve 26 Kasım tarihlerinde Türkiye çıkarması yaptı diyebiliriz. 25 Kasım Cuma gecesi Ankara’da 26 Kasım cumatresi ise İstanbul Kelin Phönix sahnesinde performanslarını Türk müzik tutkunlarına aktardı. Ankara etkinliği Blvckhole sunumuyla gerçekleşirken İstanbul konseri Label Project sunumuyla icra buldu.

Josh Gigante en çok dinlenen teklileri:

  • Josh Gigante - Attention Seeker
  • Josh Gigante & Mooglie – Voicemail

Josh Gigante sanatçısının Türkiye sınırları içinde yapılacak tüm konser ve etkinlik biletlerini güncel olarak GMTicket sitesinde bulabileceksiniz. Online bilet satın alma özelliğine sahip platformumuzda elektronik müziğin her türüne ait konserler yıl içerisinde paylaşılıyor. Carl Cox’tan Boris Brejcha’ya dünyanın en değerli sanatçılarının etkinlik takvimleri Gezi Makinesi Ticket üzerinde. 2022 yılını birlikte dolu dolu geride bıraktık. 2023 yılında da aynı dinamiklik ile buluşmak dileğiyle.

İlginizi çekebilir: 18 Eylül'de İstanbul'da Electronica Festival ile elektronik müzik dolu bir gün bizleri bekliyor