Hangi Beach Clublarda Hangi Müziği Bulurum?

Üç tarafı denizler ile çevrili olan Türkiye, beach club kültürü yönüyle oldukça ileri seviyede. Yüzlerce tatil beldesinde faaliyet gösteren bu mekanlarda yazın denizin, sıcak kumların, güneşin ve elbette müziğin keyfini çıkarıyor tatilciler. Fakat her mekan için güzel bir müzik ziyafeti sunduğunu söylemek mümkün değil. Bunun için hangi beach clublarda hangi müziği bulurum yazısını derledik sizler için. Bu yaz denizin ve güneşin keyfini çıkarırken temiz, kaliteli ve tarzınıza uygun bir yer bulabileceksiniz.

Ülkemizde cennet diye nitelendirilebilecek harika tatil yerleri var. Çeşme, Alaçatı, Kaş, Fethiye, Kemer ve Didim bunların arasında en popüler olanı. Haliyle beach clupların da buralarda yoğun olduğu görülüyor. Elektronik müzik kültürünü benimsemiş ve kabininde bu alandaki DJ’leri çıkaran mekanları liste halinde belirtelim.

Yazın elektronik müzik çalan en iyi beach clublar listesi:

  • Sole & Mare Beach Club, Çeşme
  • Boheme Beach, Çeşme
  • Sarnıç Beach Club, Bodrum
  • The Bay Beach Club, Fethiye
  • Qualista Beach, Kemer
  • BLM Beach Club, Muratpaşa
  • Baia Beach, Şile
  • Sommer Klein Çeşme
  • Derya Beach, Kaş
  • Fly-Inn Beach Club, Çeşme
  • Madeo Kum Beach, Alaçatı
  • X Beach, Bodrum
  • Before Sunset, Çeşme
  • Wyndy Beach, Alaçatı
  • Babylon Beach, Kilyos
  • Fun Beach, Çeşme
  • Marrakech Beach, Çeşme

Yukarıda belirttiğimiz beach mekanlarında gün içi birçok yerel DJ performans sergiliyor. Ayrıca özel etkinliğin olduğu günlerde de dünyaca ünlü isimler kabinde yerini alabiliyor. Örneğin geçtiğimiz günlerde GMTicket sponsorluğunda Sommer Klein Çeşme mekanında harika bir etkinliğe imza atıldı. Elektronik müziğin kraliçeleri Gioli & Assia ikilisi burada dinamik ve müzik dolu bir konser düzenlendi. Eğer yaz tatilinizde rotanız Çeşme’den geçerse Sommer Klein beach mekanının etkinliklerinden birine katılabilirsiniz.

Hangi Beach Clublarda Elektronik Müziği Bulurum?

Ülkemiz tatil konusunda dünyanın en güzel yerlerinden biri. Şüphesiz bunda cennet koyları ve harika sahillerinin olması büyük önem arz ediyor. Kıyılardaki beach club işletmeleri tatilcileri müzikleriyle coşturan bir kültüre sahip. Peki ama hangi beach clublarda elektronik müzik çalınıyor? En güzel müziğin olduğu birkaç mekanı öneri amaçlı sizlere sunuyoruz. İşte detaylar…

Sommer Klein / Çeşme

Tatil cenneti Çeşme’de elektronik müziğin en saf ve en güzel haline ulaşabileceğiniz bir beach club önerimiz var. Sommer Klein bu konuda bölgenin kesinlikle en iyisi. Yaz sezonu boyunca resident DJ’lerinin yanı sıra dünyaca ünlü techno, trance ve house müzik sanatçılarını kabinine geçiriyor. Deniz, kum, güneş üçlüsüne kaliteli müzik eklenince ortaya unutulmayacak bir yaz günü çıkıyor. Alan olarak geniş bir kumsalı var. Yer yer palmiye ağaçlı mizanpajıyla da hoş bir ambiyansa sahip. Denizi temiz ve sıcak. Gelince pişman olunmayacak nadir mekanlardan biri.

KAPASİTE: 1200 kişilik

GİRİŞ: Ücretli

ADRES: Alaçatı, 18001 Sokak No:3/A, 35930 Çeşme/İzmir

Sole & Mare Beach Club / Çeşme

Türkiye’nin en köklü beach clubları arasında yer alıyor Sole & Mare. 17 yılı aşkın süredir aynı adresinde aynı hizmet kalitesinde faaliyetlerine devam ediyor. Burada pop, alternatif ve elektronik müzik canlı performanslarını buluyorsunuz. Ayayorgi koyundaki mekan geniş alanıyla büyük partilere de ev sahipliği yapıyor. Eğer bir elektronik müzik tutkunu iseniz sizin sevdiğiniz tarzda bir DJ çıkacağı günü belirleyip o zaman giriş sağlayabilirsiniz.

KAPASİTE: 900 kişilik

GİRİŞ: Ücretli

ADRES: Sakarya Mah Aya Yorgi Mevkii, D:No:6, 35930 Çeşme/İzmir

Sarnıç Beach Club / Bodrum

Hangi beach clublarda hangi müziği bulurum? sorusunun son yanıtı olarak Bodrum’daki Sarnıç işletmesini önereceğiz.         Gelenleri deniziyle büyülediği, harika menülerinin olduğu ve elbette canlı elektronik müzik performanslarıyla dans ettirdiği Sarnıç Beach Club, bölgenin en iyileri arasında gösteriliyor. Bu övgüyü de hak ediyorlar kesinlikle. Yıllar içerisinde de getirdikleri ünlü elektronik müzik performans sanatçılarıyla da bunu iyiden iyiye tasdiklediler. Haftanın belli günlerinde techno, house ve trance müzik türlerini bulabilirsiniz. Ayrıca bazı günlerde de Latin House kültürünü de dinletmeyi seviyorlar. Tatil rotanızda Bodrum Bitez bölgesi yer alırsa gelmişken uğramanız gereken bir mekan.

KAPASİTE: 600 kişilik

GİRİŞ Ücretli

ADRES: Sarnıç Beach - Çökertme Cad. No:2 Bitez / Bodrum

İlginizi çekebilir: Boys Noize 12 Mart'ta Volkswagen Arena'da