Gioli & Assia Temmuz Ayı Etkinlik Takvimi

Elektro pop dünyasında son yılların en ses getiren ikilisi Gioli & Assia temmuz ayı etkinlik programıyla Türkiye’deki hayranlarıyla buluştu. 3 farklı noktada gerçekleştirdiği canlı performansı müzik tutkunları tarafından beğeniyle karşılandı. Gerçekleşen tüm konserlerin biletleri GMTicket sitesinde önceden tükenmesi ve geceye katılımın yoğun olması dikkat çeken bir detay. Peki temmuz ayındaki Gioli & Assia konserlerinde neler yaşandı? Öne çıkan detaylar nelerdi? İşte detaylar…

Öncelikle Gioli & Assia ikilisinin hangi mekanlarda sahne aldığına bir göz atalım:

  1. 9 Temmuz Klein Phönix Park
  2. 12 Temmuz Bodrum Ruins Beach
  3. 13 Temmuz Çeşme Sommer Klein

Mistik ve house müziklerinin harmanlayarak harika bir kültür ortaya çıkaran Gioli & Assia ikilisi, performanslarında kullandıkları handpan isimli müzikal alet sayesinde özgün müziklere imza atabiliyor. 2017 yılından günümüze kadar bu ikili birlikte müzik kariyerlerini devam ettiriyor. Zaman zarfında çok sayıda single ve set oluşturdular. Gioli’nin handpan performansı, Assia’nın su gibi berrak ses tonu bir araya geldiğinde ortaya harika bir müzik ziyafeti çıkıyor. Eğer daha önce canlı deneyimlerini yaşamadıysanız kesinlikle sıradaki etkinliklerinde yerinizi alınız.

Gioli & Assia 9 Temmuz Klein Phönix Park'ta!

Sanatçıların Türkiye turnesindeki ilk ayağı İstanbul’da Klein Phönix Park sahnesinde oldu. Geceye ilgi yoğundu. 4 binin üzerinde elektronik müzik sevdalısı bu özel atmosferin tadını çıkardı demek mümkün. Etkinlik programı şu şekildeydi:

  • 18:30-20:30 Klein Residents
  • 20:30-22:30 / Batikan Tanrikulu
  • 22:30-00:00 / Gioli & Assia (live)
  • 00:00-01:30 / Batikan Abiz

Gioli & Assian ikilisinden önce sahnede Klein Residents ve Batıkan Tanrıkulu yer aldı. Bu isimler ile ana etkinlik öncesi mekan hayli sıcak bir atmosferi yakaladı. Saatler 20:30’u gösterdiğinde ise kabine geçen Gioli & Assian ile eğlence ve dans seviyesi doruklara ulaştı. Mistik soundları ve house müziğin o insanı dansa kışkırtan yönüyle katılımcılar bir an olsun yerinde duramadan eğlenceyi hissetti. Kapanışta ise Batıkan Abiz ile bu elektronik müzik ziyafeti son buldu.

Gioli & Assia 12 Temmuz Bodrum Ruins Beach'te!

Her yaz Bodrum’dan çok sayıda ünlüler geçidi olur. Yerli ve yabancı çok sayıda usta DJ buradaki mekan ve beach kulüplerde performans sergiler. Şüphesiz bunların arasında Gioli & Assian 12 Temmuz konseri akıllarda yerini edinmeyi başardı. Ruins Beach kabinindeki ikili handpan ve vokal harmanlaması müzikleriyle keyif dolu anlar yaşattı Bodrumlu tatilcilere.

Grup konser sonrası Bodrum’a hayran kaldıklarını ve mutlaka yeniden burada sahne almak istediklerini belirtti. 2023 yaz sezonunda da Bodrum’da Gioli & Assian rüzgarı eseceğe benziyor. Güncel gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Çünkü biletler GMTicket sitesinde.

Gioli & Assia 13 Temmuz Çeşme Sommer Klein'da!

Gioli & Assian Türkiye turnesinin son ayağı Çeşme ilçesindeki Somme Klein mekanında gerçekleşti. 13 Temmuz gece düzenlenen etkinlikte yine bildik Gioli & Assian performansı gördük. Techno, house ve indie türlerini en iyi şekilde canlı olarak sergilediler. Katılımcılar 2 saatlik live performans sırasında bir an olsun danstan geri duramadılar dersek abartmış olmayacağız. Peki ama Gioli & Assian 2023 sezonunda yeniden Türkiye turnesi düzenleyecek mi? Bu soru hem giden hem de gidemeyenler için merak konusu. Son 3 yıldır GMTicket sponsorluğunda ülkemizde ağırlanan bu ikili kesinlikle de 2023 yılında İstanbul, Bodrum ve Çeşme kabinlerinde yerini alacaktır. Biletler ve detaylar için sitemizi takipte kalın.

Gioli & Assia Biletleri 2022/2023

Elektronik müzikte sıkı bir performans deneyimlemek kimi zaman zor oluyor. Fakat İtalyan çıkışlı Gioli & Assian ikilisi kaliteli müziğe ulaşılması için harika bir alternatif oluşturuyor. Peki ama Gioli & Assian biletler nereden alınır? Kaç TL? Yer var mı? Bugüne kadar ki geçmiş etkinliklerinde olduğu gibi 2023 yılı konserlerinin de biletlerini Gezi Makinesi Ticket sayfamızdan satın alabileceksiniz. Uygun ve güvenilir bilet temini için %100 resmi platformumuzu tercih edebilirsiniz. Sistemimizde güncel olarak ulaşabileceğiniz harika elektronik müzik etkinlikleri bulunuyor. İstanbul’un en prestijli live performansına ulaşmak için bizi takipte kalın. Müzik dolu bir gün dileriz.

İlginizi çekebilir: Gioli & Assia 25 Mart’ta İstanbul Klein Phönix Sahnesinde!