Ferhat Albayrak All Night Long 22 Ekim Cumartesi Volkswagen Arena'da!

Türkiye’de elektronik müziğin öncülerinden olan Ferhat Albayrak, her etkinliğinde olduğu gibi 22 Ekim Cumartesi gecesi gerçekleştireceği Vlokswagen Arena konserinde eşsiz bir deneyim yaşatacak. Katılımcıların özgürce dans edebileceği, kendi iç yolculuklarına çıkabileceği bu özel etkinlikte yerini almak isteyen, detayları merak eden ve biletlere ulaşmayı arzulayan müzik severler için harika bir yazı oluşturduk. Keyifli okumalar.

Ferhat Albayrak, ülke elektronik müzik kültürüne çok büyük katkılar yapmış, DJ ve aynı zamanda prodüktör bir kişi. Çıkardığı sayısız parça ve çaldığı yüzlerce set ile ülkemizde büyük kitlelere ulaşmayı başardı. Aynı zamanda kendi DJ okulunda ülke elektronik müziğini gelecekte çok daha ileri seviyelere taşıyacak sanatçılar yetiştiriyor. Hem müziğini yapıyor hem de bu kültürün tam olarak mutfağın. Bu da onu diğer ülke DJ’lerinden farklı yere konumluyor. 22 Ekim Cumartesi gecesi gerçekleştireceği All Night Long etkinliği aslında geleneksel hal kazanmış bir gece. Son 3 yıldır Ferhat Albayrak tek başına uzun bir canlı performans sunuyor. Bu yıl da bu performans Volkswagen Arena kabininden yayılacak.

Ferhat Albayrak 22 Ekim konserinde başka herhangi bir sanatçı yer almıyor. All Night Long isminden de tahmin edileceği üzere tek kişilik uzun soluklu bir canlı performans deneyimi bu. Geçen 3 yıl boyunca ilgi katlanarak büyüdü bu konsepte. Artık 2022 etkinliğinde 10 binden fazla elektronik müzik sevdalısının katılması bekleniyor.

Ferhat Albayrak ‘All Night Long’ etkinliği hakkında:

  • Tarih: 22 Ekim Cumartesi 2022
  • Saat: 19:00 ile 01:00 arasında
  • Konum: Volkswagen Arena, UNIQ İstanbul, Sarıyer, İstanbul
  • Bilet: Gezi Makinesi Ticket sitesi
  • Yaş Sınırı: +18 yaş için uygundur

22 Ekim Cumartesi gecesi eğer bir maniniz yok ise planlarınız arasına muhakkak Ferhat Albayrak konserini ekleyin. 6 saate yakın kesintisiz ve soluksuz bir elektronik müzik gecesi yaşanacak. Tribal müzikte akıllara kazınacak bir atmosfer sizleri bekliyor olacak. Detaylı bilgi için bizler ile irtibat kurabilirsiniz.

Ferhat Albayrak 22 Ekim Etkinlik Biletleri

2022 Ferhat Albayrak konser biletleri nereden alınır? diye merak ediyorsanız yazının devamında açıklayacağız. Elektronik müziğin Türkiye’deki devi Ferhat Albayrak, 3 yıl önce başlattığı klasikleşmiş serisine bu sene de devam ediyor. Tek başına aralıksız 6 saat elektronik müzik performansı. Gerçek anlamda müzik dolu bir gece. Peki etkinlik biletleri nereden alınır? Elbette Gezi Makinesi Ticket sitesinden alınır. Gecenin resmi bilet satış platformu olan GMTicket, 2 farklı kategoride bilet satışlarına başladı. Sonbaharın en iddialı organizasyonunun bilet fiyatlarını merak edenler için aşağıya rakamları yazdık.

Ferhat Albayrak Volkswagen Arena konser bilet fiyatları:

  • Ferhat Albayrak Early Bird Standard Tickets fiyatı – 100 TL
  • Early Bird Backstage Tickets fiyatı – 300 TL

Biletler sınırlı sayıda açıldı. İlginin de yoğun olduğunu not düşelim. İstanbul’da sonbahar sezonunda görebileceğiniz bu eşsiz etkinlikte muhakkak yerinizi almanızı öneriyoruz. Bilet fiyatları 100 TL’den başlıyor ve ikinci kategoride 300 TL’ye çıkıyor. Bütçenize uygun olanı tercih edebilirsiniz. Tek kişilik dev gece sizleri bekliyor.

Ferhat Albayrak’ın oluşturduğu ‘All Night Long’ etkinliği özel bir konsept. Dünyada bu konsepti uygulayan çok nadir DJ mevcut. Geceyi öze kılan şey ise 6 saat aralıksız canlı müzik performe edilecek olması. Ciddi efor ve deneyim isteyen bir iş. Ferhat Albayrak da kalitesiyle bunu en iyi şekilde gerçekleştirmektedir. Dilerseniz şimdi de bu ünlü sanatçıyı biraz daha yakından tanıyalım.

Ferhat Albayrak Kimdir?

Ferhat Albayrak Türkiye menşeili bir elektronik müzik DJ’yi aynı zamanda prodüktördür. 20 yılı aşkın süredir kesintisiz olarak bu kültürün içinde ve artık ustalık dönemini yaşıyor demek mümkün. Tek başına çıktığı performanslar kadar ülkemize gelen dünyaca ünlü yıldızlar ile de aynı kabini paylaşmış olması onu global düzeyde de bilinir hale getir. Carl Cox bunun en önemli örneklerinden birisi.

Genel olarak konuyu özetlemek gerekirse 22 Ekim Cumartesi gecesi kimseye söz vermeyin. Uzun süre etkisinden çıkamayacağınız, elektronik müziğe doyacağınız Ferhat Albayrak Volkswagen Arena konseri tam da hayal ettiğiniz güzelliğe sahip. Biletler GMTicket.com’da. Tükenmeden alın.

İlginizi çekebilir: Exhale by Amelie Lens Etkinliği