Exhale by Amelie Lens Etkinliği

Exhale by Amelie Lens etkinliği son yıllarda müzik dünyasına damga vurmaya devam ediyor. Özellikle ‘Exhale’ konsepti son yıllarda müzik tutkunları tarafından yoğun ilg görüyor. Amelie Lens ise bu konseptin adeta sihirbazlarından. Dünyanın en prestijli gece kulüplerinde Exhale performansları sergileyen by Amelie Lens, geçtiğimiz yıl ülkemizde de kabine çıktı.

Exhale konsepti çoğu kişi için techno müziğin geleceği olarak görülüyor. Birden fazla DJ’in bir araya gelerek birbiriyle uyumlu ve özgün müzik yaratmaları bu konseptin en çok tercih edilme sebeplerinden biri. Ayrıca sahne performansları sırasındaki yüksek enerjileri de seyircileri büyülüyor.

Amelie Lens Kimdir?

Techno müzik türünün son yıllarda en hızlı yükselişine sahip olan Amelie Lens müzik severler tarafından çok merak ediliyor. Özellikle Exhale konseptindeki başarısı onu elektronik müzikte farklı bir yere konumlandırıyor. Peki Amelie Lens kimdir? Belçika çıkışlı bu fenomen DJ’i sizler için araştırdık.

Amelie Lens 31 Mayıs 1990 Belçika doğumludur. Prodüktör ve aynı zamanda Lenske Plak şirketinin sahibidir. Müzikteki yükselişi Exhale adı altında bir konsept oluşturması oldu. Böylelikle kendi gecelerinde küratörlük yapmaya başladı. Devamında ise Londra ve Belçika başta olmak üzere Avrupa genelindeki birçok festivalde düzenli olarak sahne almaya başladı.

Amelie Lens daha çok küçük yaşlarda elektronik müziğe ilgi duydu. Underworld ve Boys Noize soundlarına duyduğu ilgi, sonraki müzik kariyerinde sık sık etkilerini gösterdi. Boys Noize soundları ile Amelie Lens soundlarının birbirine yakın olduğunu söylemek mümkün. Müzik ile tanışmasının ise hayli ilginç bir hikayesi var. 2006 yılındaki Door festivaline seyirci olarak katılan Amelie Lens, bu deneyiminden sonra hayata bakış açısının değiştiğini belirtti. Hatta sanatçı o festival için diyor ki: “Konserden sonra eve döner dönmez elektronik müziğin tarihini okumaya başladım ve birçok yeni sanatçı keşfettim. Sanki benim için yeni bir dünya açılmış gibiydi. İTunes’de çalma listeleri yaptım, parçaları sevdiğim bir sıraya koydum, tıpkı bir podcast gibi.”

Exhale by Amelie Lens Uluslararası Performansları

DJ Amelie Lens ‘Exhale’ konseptiyle birlikte hızlı yükselişini sürdürürken, Avrupa genelinde sayısız performansa imza attı. Sadece özgün parçalarıyla değil aynı zamanda Acid techno setleriyle de elektronik müzik tutkunlarının gönlünde taht kurmayı bildi. Exhale by Amelie Lens’in uluslararası performanslarından bazılarını sizler için listeledik.

  • Roterdam Rave: Hollanda’nın en prestijli gece kulüpleri arasında gösterilen Roterdam Rave 2020 senesinde Amelie Lens’i exhale konseptiyle ağırladı. Yoğun katılımın olduğu gecede Aırod, Farrago, Fjaak, Kobosil ve Rebekah gibi usta isimler de kabinde yerini aldı.
  • Halle 622 Zurich: Exhale DJ’lerinin bir araya geldiği gecede birbirinden eşsiz Acid techno setleri çalındı. Geceye Amelie Lens’in yanında Andy Katz ve Ahl Iver damgasını vurdu.
  • Tomorrowland: Bilindiği üzere Tomorrowland festivali elektronik müziğin kalbi olarak gösterilir. Amelie Lens 2020 yılı festivalinde exhale konseptiyle performansını sergiledi.

Amelie Lens Türkiye Etkinlikleri

Belçikalı müzik prodüktörü Amelie Lens turneleri sırasında iki defa ülkemizde de sahne aldı. Her iki sahnesinde de exhale konseptini uyguladı. Müziğinin hızlı ritmi, sahnedeki mimikleri ve güzelliğiyle Türk elektronik müzik severler tarafından oldukça beğenildi. Etkinliklerinden ilkini 2019 yılında Türkcell sahnesinde gerçekleştirdi. Biletlerin etkinlikten çok önce tükenmesi ise diğer bir ilgi çeken husus.

Amelie Lens’in Türkiye’yi ziyaret 2021’in Aralık ayında oldu. Volkswagen Arena’da gerçekleşen etkinliğe exhale kapsamında birçok usta DJ katıldı. DAX J, Deep Dimension ve Erman Sarı bu isimlerden öne çıkanlar. Gecenin biletleri GMTicket platformunda satışa sunuldu ve kısa süre içerisinde tükendi.

Elektronik Müzik Etkinlik Biletleri

Türkiye elektronik müzik etkinliklerinde Avrupa’nın önde gelen ülkelerinden biri. Yerli ve yabancı yüzler DJ her yıl İstanbul başta olmak üzere diğer illerde performanslarını sergiliyor. Kısacası ülkemizde elektronik müzik çok seviliyor. Peki elektronik müzik etkinlik biletleri nereden alınır? İşte cevabı…

İstanbul ve İzmir elektronik müzik etkinlik biletleri satın almanın doğru adresi Gezi Makinesi Ticket platformudur. 2006 yılından bu yana etkinlik sektöründe hizmet veriyor olmamızın deneyimiyle sizlere en iyi techno etkinlik bileti satışını gerçekleştiriyoruz. İstanbul elektronik müzik etkinlik biletleri denildiğinde günümüzde akla ilk gelen firmayız. Sizler de GMTicket sitemize girerek yaklaşan etkinlikleri inceleyebilirsiniz.