Eli Iwasa 26 Haziran'da Generic Music & Label Project İşbirliği ile Klein Phönix Park'ta

Müziğin hem mutfağında hem de sahnesinde olan Eli Iwasa, dünya turnesi kapsamında 26 Haziran’da Türk müzik severler ile bir araya geldi. Ülkenin en prestijli elektronik müzik sahnelerinden biri olan Klein Phöniz Park kabininde adeta elektronik müzik rüzgarı esti. 5 binden fazla katılımcı, harika parçalar, özel sahne şovları ve ışıklandırma gösterileriyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar ritmi tüm hücrelerinde hissetti.

Eli Iwasa sanatçısının 26 Haziran’daki konseri Generic Music ve Label Project iş birliği ile düzenlendi. Resmi bilet satış kısmında ise her zaman olduğu gibi GMTicket markası vardı. Bu iş birlikleri neticesinde ortaya mükemmel bir gece çıkması kaçınılmaz oldu haliyle. Saat 19:00’da başlayan etkilink gecenin ilerleyen saatlerine kadar kesintisiz bir şekilde sürdü. Etkinliğin kapanış saati ise 01:00 oldu. Çok sayıda iz bırakan anlara tanıklık ettik. Özellikle de DJ’in sahnedeki dinamik ve kitleleri içine çeken enerjisiyle bir an durmak mümkün olmadı diyebiliriz.

Elektronik müzik çok çeşitli alt dallara bölünmüş bir kültürdür. Onlarca türü arasında ise en sevileni şüphesiz techno kültürü. Her yıl binlerce live performansa milyonlarca tutkun katılıyor ve sevdikleri sanatçıları canlı deneyimliyorlar. Techno dendiğinde ise son yıllarda Eli Iwasa’nın başarısı göz ardı edilemeyecek bir seviyede. Sanatçı DJ yönü kadar kendi işletiminde olan 2 adet kulüp ile de bu sektörün tam olarak mutfağını da çok iyi biliyor. Yani sizi eğlendirecek her türlü unsur Eli Iwasa’da var.

Eli Iwasa Kimdir?

Eli Iwasa Brezilya kökenli ünlü techno DJ sanatçısıdır. Brezilya’da elektronik müzik alanında en saygın unvana sahip nadir sanatçılardan biri olarak gösteriliyor. Sao Paulo şehrinde ‘Caos’ ve ‘Club 88’ isimli iki adet kulübü çok uzun yıllardır işletiyor. İşin mutfağından gelen DJ, bugün dünya genelinde kitleleri nasıl eğlendireceğini çok iyi biliyor. Ayrıca organizatör yönüyle de Brezilya’nın efsanesi olan ‘Love e Club’ işletmesini bugünkü seviyesine getiren kadın olarak gösteriliyor.

Gençlik yıllarından günümüze müziğin hep içinde olan DJ, temel olarak techno ağırlıklı kültürü benimsemiş durumda. Yer yer parçalarında minimal soundlara da yer verse de müziğinin çatısını techno oluşturuyor demek mümkün. Zor bir tür ancak hakkını en iyi şekilde vermeyi başarıyor.

Kendi kulüplerinde bugüne kadar dünyanın techno alanında en iyi sanatçılarını ağırladı. Bu sayede onlar ile birlikte kabine geçme imkanını da yakaladı. Özellikle de son 3 senedir dünya genelinde geniş kitlelere hitap etmeye devam ediyor. Türkiye de bu kitlenin içerisinde. Daha önce 2 kez ülkemizdeki kabinlere geçme fırsatı bulan Eli Iwasa, son olarak 26 Haziran’da canlı bir performans ile karşımıza çıktı. Klein Phöniz Park’ta ilginin de hayli büyük olduğunu hemen not düşelim. Sanatçı bir kez daha gördüğü bu yoğun ilgiden ötürü memnuniyetlerini ileterek 2023 yılında da yeniden görüşmek istediğini açıkladı.

Eli Iwasa 2023 Konseri Ne Zaman?

26 Haziran Eli Iwasa konserine katılan ya da katılamayan her techno tutkunu şimdiden sıradaki etkinlik programını merak eder hale geldi. Geçtiğimiz son 3 yılda her sene ülkemize uğrayan sanatçının 2023 yılı için de Türkiye’deki bir sahnede performans sergilemesi bekleniyor. Elbette tarihler henüz net değil. Anca DJ yeni bir performans ile karşımıza çıkacak olursa bunun bilgisi ve biletleri Gezi Makinesi Ticket sitesinden açıklanacak. Bu nedenle sitemizi favorilerinize almayı ve güncel takip etmeyi unutmayın.

Eli Iwasa Bilet Satışı

Elektronik müziğin en prestijli organizasyon bilet satıcısı GMTicket markasıdır. Seçkin sahnelerin üst düzey performanslarına sitemiz üzerinde bilet satın alarak ulaşıyorsunuz. 2023 yılı programı için de aynı şekilde ulaşabilirsiniz. Sadece Eli Iwasa değil aynı zamanda tüm elektronik müzik etkinliklerinin biletlerine Gezi Makinesi Ticket adresinden temin ediyorsunuz. Techno, house, indie, minimal ve tüm diğer müzik kültürlerindeki sanatçıları canlı izlemek istiyorsanız bizi takip etmeniz yeterli olacaktır.

Güvenli, garantili ve uygun fiyatlı elektronik müzik bilet satışı için güncel adres GMTicket sayfası. Siz de hafta sonu programınızı bizimle renklendirin. İyi günler.

İlginizi çekebilir: Boris Brejcha 17 Eylül'de Küçükçiftlik Park'ta!