Carl Cox 24 Eylül'de Volkswagen Arena'da!

Elektronik müziğin yaşayan efsanesi Carl Cox aradan geçen uzun yılların ardından bir kez daha İstanbul sahnesinde canlı performans sergileyecek. Biletler satışta. Birçok müzik otoritesi tarafından müziğin yaşayan efsanesi olarak nitelendirilen sanatçı “The King is Back” yani kral geri dönüyor mottosuyla harika bir etkinlikte karşımıza çıkacak. Nefesler şimdiden tutuldu. Peki ama Carl Cox İstanbul konseri nerede? Kaçta başlayacak? Bilet fiyatları ne kadar? Harika bir yazıyla daha karşınızdayız.

24 Eylül Cumartesi gecesi kimseye söz vermeyin. Tekno tribal müzik kültürlerinin gelmiş geçmiş en iyi DJ’leri arasında yer alan Carl Cox, Volkswagen Arena kabinine geçecek ve uzun süre unutulması pek de mümkün olmayan bir gece yaşatacak. Daha önce Türkiye’de birkaç defa daha etkinliğe çıkan DJ, yüksek enerjideki karakteri ve insanı kışkırtan müzik tarzıyla büyük beğeni toplamıştı.

24 Eylül’deki Carl Cox Volkswagen Arena etkinliği hakkında bilgi:

  • TARİH: 24 Eylül Cumartesi 2022, 18:00 - 24 Eylül Cumartesi 2022, 23:59
  • YER: Volkswagen Arena
  • DÜZENLEYEN: Jeton Records
  • DJ’LER: Carl Cox, Ferhat Albayrak, Kuvoka

Carl Cox’un son Türkiye konserinde yine ülkemizin en iyi ve en prestijli elektronik müzik DJ’lerinden Ferhat Albayrak da katılım göstermişti. Müzikleri ile gecenin ritmini yükselterek Carl’a harika bir kitle hazırladı. Yine aynı şekilde bu konser de önce Ferhat Albayrak live performans göreceğiz. Dakika dakika nabzınız yükselecek.

24 Eylül gecesi Volkswagen Arena kapılarını saat 18:00’da açacak. Müzik bu dakikadan itibaren saat 23:59’a kadar kesintisiz ve sürdürülebilir bir şekilde devam edecek. Girişler için 18 yaş sınırı kuralı uygulanıyor. 18 yaşında küçüklerin bilet alması, alsa dahi mekana girmesi mümkün değil.

24 Eylül Carl Cox Etkinlik Bilet Satışı

Carl Cox konser bileti nereden alınır? Tribal müzikte oluşturduğu set ve EP’ler ile dünyada milyonlarca hayranı olan ve günümüzde tüm büyük prestijdeki festivallerin onur konuğu olarak katılım gösteren DJ, uzun yılların ardından Jeton Records ile İstanbullular ile buluşmaya hazırlanıyor. Volkswagen Arena sahnesinde yaklaşık 10 bini aşık tribal house tutkunun olacağına kesin gözüyle bakıldığını belirtelim. Etkinliğe sayılı günler kala biletler tükenmek üzere. Hemen tam da şu an Gezi Makine Ticket sitemiz üzerinden bilet satın aldıktan sonra yerinizi ayırtabilirsiniz.

Carl Cox 24 Eylül etkinlik biletleri ne kadar? Bilet fiyatları en az gecede yaşanacaklar kadar merak konusu olmaya devam ediyor. İlk olarak 3 farklı bilet kategorisi satışa açıldı. Fakat çok kısa sürede backstage kategorisi hemen tükendi. Şu an için iki farklı bilet türünde sınırlı bir sayı kalmış durumda. Fiyatlar ile böylesine özel bir ismi canlı deneyimlemek adına gayet uygun. İşte bilet listesi…

24 Eylül Volkswagen Arena’daki Carl Cox bilet fiyat listesi:

  • Jeton presents / Carl Cox / 4th Phase bilet fiyatı – 550 TL
  • Jeton presents / Carl Cox / 2nd Backstage bilet fiyatı – 1.750 TL

Belirtmiş olduğumuz bu iki kategoriden dilediğinizi tercih edebilir ve satın alabilirsiniz. Geç kalmamanızı önemli bir not olarak buraya düşelim. Çok sınır sayıda kalan biletler ile yerinizi muhakkak bugünden ayırtın.

24 Eylül’de İstanbul Sahnesinde Performans Sergileyecek Olan Carl Cox Kimdir?

Carl Cox ismini elektronik müziğe gönül veren birinin bilmemesi mümkün değil. Fakat onu daha yakından tanımanız için kısa bir biyografisini sunacağız. Ünlü DJ 1962 yılında İngiltere’de dünyaya geldi. Londra’nın güney kısmında büyüdü. Müzikle de ilk bu yıllarda tanıştı. Ailesi sık sık evde partiler düzenliyordu. Carl da bu partiler sırasında plaklarını dinleyicilere sunmaya başladı. Burada başlayan müzik kariyerinin ilerleyen zamanda dünyanın en iyileri arasına erişeceğinden habersizdi muhakkak.

Carl Cox profesyonel müzik yapmaya 1985 senesinde başladı. Bu yıllarda hızla kaliteli müzik yapmayı ve kalabalıklar ile güzel bir iletişim kurmayı öğrendi. 1997 senesinde ise FACT isimli albümüyle artık dünyanın en bilinen elektronik müzik DJ’lerinden biri haline geldi. Bu albümü dünya genelinde tam 250 plak sattı. Geldiği yaş itibariyle bile hala kabinde gençleri kıskandıracak bir performans sergilemeye devam ediyor. Kesinlikle kaçırmayın.

İlginizi çekebilir: Volkswagen Arena Sahnesi Hakkında Bilgi