18 Eylül'de İstanbul'da Electronica Festival ile Elektronik Müzik Dolu Bir Gün Bizleri Bekliyor!

Elektronik müziğin Türkiye’deki en köklü ve prestijli organizasyonlarından biri olan Electronica Festival, 18 Eylül’de 18. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Artık bir geleneksel festivale dönüşen bu organizasyonda yerli ve yabancı türün en iyi DJ’leri kabine geçiyor. FG 93.8 düzenliyor geceyi. Eşi benzeri olmayan bir deneyim, yaza veda niteliğinde bir eğlence ve uzun süre hafızalardan silinmeyecek sahne şovlarına hazır mısınız?

Electronica Festival 2022, önce yıllardan daha büyük bir heyecana ve hazırlığa sahip. İlk günkü festivalden tam 18 yıl geçmesi, kitleleri daha fazla heyecana sürüklüyor. Elektronik müzik kültürünün yıl boyu deneyimlenebilecek en iyi etkinliği demek mümkün. Bunun için 3 farklı mekan hazırlandı. Kafe, Suma ve Milo mekanlarında 20’den fazla ünlü DJ live performans sergileyecek. Peki detaylarda neler var? Hangi DJ’ler kabine geçecek? Bilet fiyatları ne kadar? Etkinlik ne zaman nerede yapılacak? İşte merak edilen detaylar…

Electronica Festival İstanbul 2022 DJ Listesi

18. electronica festival İstanbul’un DJ listesi çok uzun süre önce belli oldu. Geçtiğimiz senelerde etkinlikte çalan isimlere ek olarak yeni nesil ve özgün müzik tarzına sahip çok sayıda DJ eklendi. Tekno türünden House kültürüne, Trance sertliğinden tribal ritmine kadar kısacası elektronik müziği her yönüyle duymak, deneyimlemek ve yaşamak ister misiniz? O halde gecenin DJ listesini sunuyoruz.

Electronica Festival İstanbul DJ listesi:

  1. DJ Mind Against
  2. DJ Kas:st
  3. DJ Fideles
  4. DJ BeeGee
  5. DJ Ae:ther
  6. DJ Maxim Lany
  7. DJ Ferhat Albayrak
  8. DJ Patrice Bäumel Ugur Project
  9. DJ Ömür Sarı
  10. DJ Altan Balgır
  11. DJ Alan Cutt
  12. DJ Mehmet Özbek
  13. DJ Junior
  14. DJ Kuvoka
  15. DJ Görkem Çay
  16. DJ Batıkan Tanrıkulu
  17. DJ Batıkan Abız
  18. DJ Yiğit Karakaş
  19. DJ Gräfin
  20. DJ Irem
  21. DJ Merve Baykal
  22. DJ Milobe
  23. DJ Solak

Görüldüğü üzere müzikte bir araya gelebilecek en iyi organizasyonlardan biriyle karşı karşıyasınız. Dansın en üst ritmi, müziğin en temiz hali ve sahne şovlarının en dinamiği bu gecede olacak. 18 Eylül günü İstanbul’da müziğin kalbi Electronica Festival 2022 ile atacak.

Electronica Festival İstanbul 2022 Biletleri

Festivalin bu seneki ayağı İstanbul’da gerçekleşiyor. Biletler uzun süre önce satışa sunuldu. İlginin yoğunluğundan dolayı kısa sürede çok sayıda kategori tükendi. Şu an için satın alabileceğiniz iki kategori var. Bunlardan biri 3rd Phase kategorisi. Bilet fiyatı ise 400 TL’den alıcı buluyor. Diğer kategori de Backstage alanı. Buranın bilet rakamları biraz daha yüksek. Çünkü festivalin en güzel yerinde katılım gerçekleştiriyorsunuz. 2.000 TL ödeyerek Backstage biletinizi satın alabilirsiniz.

Nereden alınır? FG 93.8 ve %100 müzik organizatörlüğünde, BTC Türk | Pro sponsorluğunda on sekizincisi düzenlenecek olan Electronica Festival İstanbul biletleri Gezi Makinesi Ticket üzerinden satın alınıyor. Uygun gördüğünüz kategoride bileti seçerek çok pratik bir şekilde yerinizi ayırtabiliyorsunuz. Etkinlikte 18 yaş sınırı uygulamasının yapılacağını belirtelim. Bu bilgiyle bilet almanız doğru olacaktır.

Electronica Festival Nerede Yapılacak?

Türkiye’nin en büyük yerel elektronik müzik festivali olan Electronica Festival, İstanbul’un en güzel noktalarından biri olan Hangar’da gerçekleşecek. Burası binaların ve kulelerin İstanbul’undan uzak, tamamen müziğe, dansa ve özgürlüğe odaklı bir alan. Sınırsız eğlencelerin kapılarını burada aralanıyor. 18 Eylül günü Kafes, Suma ve Milo kulüplerinin kabinlerinden bir yıldızlar geçidi yaşanacak. Adreslerini aşağıya yazıyoruz.

  • Kafes: Kumköy, Tatlısu Cd. No:3, 34450 Sarıyer/İstanbul
  • Suma: Azapkapı, 34420 Beyoğlu/İstanbul

Biletler sınırlı sayıda kaldı. 18 Eylül günü bir programınız yok ise bu etkinlikte yerinizi almanızı öneriyoruz. Şehrin gürültüsünden uzaklaşıp müziğin ritmine kendinizi bırakabilirsiniz. Gün boyu eğlenerek sabahın ilk saatlerine kadar elektronik müziğin büyüleyici soundlarında dans edebilirsiniz. Ayrıca son olarak geceye katıldığınızda deneyimlerinizi bizler ile paylaşmayı unutmayın. Yazının yorum kısmına gecede yaşananları özetleyerek eğlencenize herkesi ortak edebilirsiniz. Gezi Makinesi Ticket ailesi olarak şimdiden sizlere 18 Eylül Electronica Festival etkinliğinde keyifli anlar diliyoruz.

İlginizi çekebilir: Exhale by Amelie Lens Etkinliği